Abonnementsbetingelser

Ring eller skriv til os

Vi tilbyder dig friheden til at træffe den rette beslutning i dit eget tempo. Hvis du har brug for assistance undervejs, er vores team tilgængeligt via telefon, e-mail og chat for at støtte dig.

Generelle oplysninger

Genopliv Aps
CVR-nr. 43711172

Adresse: Østerled 28 A, 2.sal – 4300 Holbæk

Email: info@genopliv.dk

Telefonnummer: 32 19 71 29

Betaling

Dankort, VISA og Mastercard

Vi tager ikke kortgebyrer.

Levering

Serviceaftale kan kun leveres i Danmark.

Indhold:

  • Årligt servicebesøg af vores tekniker
  • Kontrol af både hjertestarter og skabet
  • Rengøring af både hjertestarter og skab
  • Softwareopdatering af hjertestarter, hvis dette er nødvendigt
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved udløb
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved brug
  • Gratis låne hjertestarter, hvis hjertestarteren kommer i brug eller den bliver stjålet
  • 15 % rabat på samtlige kurser i førstehjælp

Bindingsperiode

5 måneders binding.

Abonnementsaftalen kan opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 5 måneder fra aftalen blev lavet.

Pris

Serviceaftale til model: Lifeline AED, 1937,50 kr. inkl. moms pr. år.

Serviceaftale til model: Lifeline VIEW, 1937,50 kr. inkl. moms pr. år.

Serviceaftale til model: Cardiolife AED-3100, 1937,50 kr. inkl. moms pr. år.

Opsigelse

Opsigelsesvarsel 1 måned. Opsigelse skal sendes til info@genopliv.dk

Særlige vilkår

Aftalen betales forud.

Hvis kunden ikke betaler forud eller stopper betalingen annulleres aftalen.

Prisjustering: Vi forbeholder sig ret til årligt at regulere prisen for abonnementet i henhold til forbrugerprisindekset, uden forudgående varsling.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har lavet aftalen. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til info@genopiv.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.

Har du givet dit samtykke til, at leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at fortryde, skal du dog være opmærksom på, at hvis vi allerede har sendt en tekniker ud, kan vi opkræve op mod 500 DKK for den del af ydelsen der allerede er leveret.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Hvis der er noget galt med abonnementet

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på 32197129 eller info@genopliv.dk Købelovens mangels regler gælder ikke for abonnementer. Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen:

Levering af varer

Ved levering af varer har du reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kim Pedersen, e-mail: info@genopliv.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Genopliv ApS og opbevares i løbende kundeforhold. Når medlemskabet stopper og alle udeståender er afviklet, opbevarer vi oplysningerne i yderligere 5 år i henhold til bogføringslovens regler. Derefter slettes oplysningerne.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.genopliv.dk er Direktør Kim Pedersen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@genopliv.dk

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Genopliv Aps

Østerled 28A, 2. sal

4300 Holbæk

Telefon: 32197129

E-mail: info@genopliv.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________ Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________ Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________ Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________ Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Abonnementsbetingelserne er senest opdateret d. 15.04.2021

Scroll to Top