KUNDESERVICE: 32 19 71 29

Landsdækkende førstehjælpskurser til erhvervslivet, private og foreninger

Førstehjælp til kørekort

Varighed

8 timer

UDLEVERES PR. DELTAGER

Kursusbevis

DELTAGERE

maks. 16 pers.*

PRIS

kr. 615 inkl. moms

Adresse

Østerled 28D, 2 sal - 4300 Holbæk

Tilmeld dig her

KURSET KOMMER IGENNEM FØLGENDE:

20 års professionel erfaring

BLIV UNDERVIST AF ERFARNE AMBULANCEREDDERE

Når I tager vores færdselsrelaterede førstehjælpskursus, bliver I undervist af vores erfarne instruktører, der har 20 års professionel erfaring med førstehjælp og er godkendte til at undervise. Derudover er I garanteret at få en instruktør, som er registreret hos Dansk Førstehjælps og ved, at uddannelsen skal indeholde en del praktik foruden relevant teori.

I tæt samarbejde med Politi, Beredskabsstyrelsen og Brandvæsen

Lær at handle korrekt ved trafikuheld

Med et kursus i færdselsrelateret førstehjælp lærer du at handle korrekt, hvis der sker et trafikuheld, eller hvis en person får hjertestop på vej og gade, hvor en bil, MC eller traktor er involveret.

Kurset er obligatorisk, når du tager kørekort, da man her skal gennemføre et 8 timers førstehjælpskursus. Efter kurset modtager du et certificeret førstehjælpsbevis. Vores færdselsrelaterede førstehjælpskursus er derfor gyldigt, når det gælder kørekort til bil, MC, knallert og traktor.

* Der skal være minimum 11 tilmeldte, før kurset afholdes. Ved færre deltagere flyttes kurset til en anden dato. Du vil få besked herom senest 7 dage inden afholdelse af kurset.

Scroll to Top