Hjertestarterdagen d. 16. oktober 2023

Hjertestarterdagen med nedsatte priser.

Brug koden "Hjertestarterdag2023"

Genopliv vil gerne bidrage til, at flere overlever ved hjertestop i Danmark. Vi har derfor besluttet, at en hjertestarter skal være tilgængelig for så mange som muligt. Vi fejrer derfor Hjertestarterdagen d. 16 oktober med nedsatte priser. 15 % rabat på vores 2 bedste hjertestartere Cardiolife AED-3100 og Defibtech VIEW.

Se produkterne herunder!

Hjertestarterdagen

Cardiolife AED-3100

Fra 9828 kr. inkl. moms med rabatkode

Hjertestarter - Cardiolife AED 3100

Lifeline view

Fra 16256 kr. inkl. moms med rabatkode

Hjertestarter - Lifeline View

Genopliv støtter op om hjertestarterdagen

Hjertestarterdagen er en årlig begivenhed dedikeret til at fremme bevidsthed om livreddende hjertestartere og førstehjælp. På denne særlige dag samles samfund fra hele landet for at sætte fokus på vigtigheden af at have adgang til hjertestartere og viden om, hvordan man redder liv.

Hvert år rammes tusindvis af mennesker af pludselig hjertestop, og hurtig reaktion er afgørende for overlevelse. Hjertestartere er afgørende redskaber i denne sammenhæng og kan redde liv indtil professionel hjælp når frem. Denne dag er vores måde at minde folk om, at vi alle kan gøre en forskel.

Lad os sammen gøre Hjertestarterdagen til en dag, hvor vi viser omsorg og støtte til dem, der er blevet ramt af hjertestop. Hos Genopliv.dk sætter vi fokus på dagen med gode tilbud på hjertestartere således vi kan redde endnu flere liv.

Scroll to Top