Anbefaling

Ring eller skriv til os

Vi tilbyder dig friheden til at træffe den rette beslutning i dit eget tempo. Hvis du har brug for assistance undervejs, er vores team tilgængeligt via telefon, e-mail og chat for at støtte dig.

Comwell Hotels

Comwell har samarbejdet med Genopliv de sidste par år. Allerede ved vores første opstartsmøde fik vi fornemmelsen af, at Kim og Genopliv kunne deres kram, både rent fagligt, pædagogisk og i forhold til hvad som rører sig inden for den branche, som virksomheden opererer inden for.

Vi valgte at starte op med 2 grundlæggende kurser i førstehjælp og brug af hjertestartere. Modtagelsen blandt deltagerne var meget positiv, og jeg blev uopfordret kontaktet af flere, som sagde, at det var den bedste underviser, de nogensinde havde haft på dette emne – og at de følte sig helt trygge ved at eventuelt at skulle sætte deres nye viden i brug.

Kim har en exceptionel interesse i at lære vores forskellige hotellers forskellige muligheder og forudsætninger godt at kende og har undervejs fået flere og flere opgaver for Comwell, herunder bl.a. indkøb af helt nye hjertestartere og ansvar for brandøvelser, som bygger på rollespil. Derudover gennemfører vi naturligvis jævnligt førstehjælpskurser – både for nybegyndere og dem, som blot har brug for en genopfriskning. Kim står altid til rådighed for spørgsmål fra mig, omkring hvordan vi kan gøre sikkerhedsarbejdet endnu smartere på vores hoteller.

Comwell kan derfor give de bedste anbefalinger til Genopliv og står gerne til rådighed for spørgsmål på telefon +45 4541 0033.

Scroll to Top