KUNDESERVICE: 32 19 71 29

Vi tilbyder

FØRSTEHJÆLPSKURSUS AALBORG

Kurser i førstehjælp I Aalborg

Genopliv tilbyder uddannelse og førstehjælpskursus I Aalborg. Vi er
landsdækkende og hjælper virksomheder, institutioner, foreninger, klubber og privatpersoner med at udvikle medarbejdere og medlemmer i Aalborg.

Vi udbyder kurser i henhold til Dansk Førstehjælpsråds anbefalinger ligesom vi skræddersyer kursusprogram, så de tilpasses individuelle behov.

Overblik over uddannelsesmuligheder

Basisuddannelser

Førstehjælp ved hjertestop

Pris kr. 5300 ex. moms - Pris kr. 6625 inkl. moms

Førstehjælp ved ulykker

Pris kr. 2300 ex. moms - Pris kr. 2875 inkl. moms

Opdateringsuddannelser - Livreddende- og hjertestop førstehjælpskursus i Aalborg

Livreddende førstehjælp

Pris kr. 3900 ex. moms - Pris kr. 4875 inkl. moms

Førstehjælp ved hjertestop

Pris kr. 3900 ex. moms - Pris kr. 4875 inkl. moms

Konflikthåndtering kursus i Aalborg

Konflikthåndtering, vold og trusler

Pris kr. 5000 ex. moms - Pris kr. 6250 inkl. moms

Førstehjælp ved hjertestop

Pris kr. 3500 ex. moms

Håndtering af brand - brand kursus i Aalborg

Brandbekæmpelse of evakuering

Pris kr. 5200 ex. moms - Pris kr. 6500 inkl. moms

Medborgerførstehjælp

Pris kr. 6500 ex. moms

Førstehjælpskursus i Aalborg

Få et kursus i førstehjælp i Aalborg. Hos Genopliv bliver du klædt på til at kunne redde liv – Her vil man lære følgende: Opbygning af hjertestarter, AED hjertestarter, sikkerhedsregler og overlevering til ambulancemandskab, Indikation og kontraindikation af hjertestarter, Kontrol af bevidsthed og ABC, Råb på hjælp, Frie luftveje, Kontrol af åndedræt, Alarmering, Hjertemassage, Kunstigt åndedræt, Aflåst sideleje/stabilt sideleje, Praktiske situationsbestemte øvelser og cases inden for modulets emneområde og kursisternes baggrund

Vedligehold dit førstehjælpskursus i Aalborg

Ved at deltage i et førstehjælpskursus hos Genopliv i Aalborg får du ikke kun et solidt fundament i livreddende færdigheder, men også adgang til vores erfarne instruktørers omfattende viden og praksiserfaring. Vi prioriterer konkurrencedygtige priser og stræber efter at skabe en læringsoplevelse, der styrker din sikkerhed og tryghed i håndtering af nødsituationer.

Førstehjælpskursus til voksne med ansvar for børn

Førstehjælpskursus i Aalborg til voksne med ansvar for børn. Deltagerne trænes i at håndtere et bevidstløst barn, med og uden normal vejrtrækning, give relevant førstehjælp til et barn, der har fremmedlegemer i luftvejen, handle hensigtsmæssigt og yde relevant førstehjælp ved skader, ulykker og akut opstået sygdom samt at forebygge skader i hverdagen. 

Hjertestarter kursus i Aalborg

Hjertestarter kursus i Aalborg. Genopliv tilbyder uddannelse og kurser indenfor førstehjælp. Vi er landsdækkende og hjælper virksomheder, institutioner, foreninger, klubber og privatpersoner med at udvikle medarbejdere og medlemmer. Vi har mange års erfaring.

Kursus i konflikthåndtering, vold og trusler i Aalborg

Med et kursus i konflikthåndtering, vold og trusler i Aalborg får man indsigt i konflikters dynamik og i baggrunden for vold og aggression. Man får redskaber til at deeskalere optrappede situationer, til at handle konstruktivt før, under og efter vold og trusler og man får praktisk træning i verbal og nonverbal kommunikation til at nedtrappe konflikter og truende situationer. Vi har mange års erfaring.

Elementær brandkursus / brandbekæmpelse i Aalborg

Elementær brandkursus / brandbekæmpelse i Aalborg. Hos Genopliv har vores instruktører til dette kursus følgende uddannelse: Røgdykker, røgdykkerinstruktør, ambulanceredder og førstehjælpsinstruktør. Med disse forudsætninger vil I opleve en høj faglig standard og undervisningsmetoden vil være rollespil og mange praktiske øvelser. Vi har mange års erfaring.

Førstehjælpskurser i hele Danmark

Send din forespørgsel her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Scroll to Top