Vi tilbyder

Førstehjælpskursus i Aarhus

Ring eller skriv til os

Vi tilbyder dig friheden til at træffe den rette beslutning i dit eget tempo. Hvis du har brug for assistance undervejs, er vores team tilgængeligt via telefon, e-mail og chat for at støtte dig.

KURSER I FØRSTEHJÆLP I AARHUS

Genopliv tilbyder uddannelse og førstehjælpskursus I Aarhus
Vi er landsdækkende og hjælper virksomheder, institutioner, foreninger, klubber og privatpersoner med at udvikle medarbejdere og medlemmer i Aarhus.

Vi udbyder kurser i henhold til Dansk Førstehjælpsråds anbefalinger ligesom vi skræddersyer kursusprogram, så de tilpasses individuelle behov og ønsker i Aarhus.
Find det samlede overblik over byer og førstehjælpskurser.

Førstehjælpskursus Aarhus

OVERBLIK OVER UDDANNELSESMULIGHEDER

FØRSTEHJÆLPSKURSER TIL ERHVERV

Førstehjælp ved hjertestop

4 timer

E-LEARNING OG PRAKTISK FØRSTEHJÆLP VED HJERTESTOP

2 timer + 45 MIN

Udvidet førstehjælp

6 timer

OPDATERING I FØRSTEHJÆLP

3 timer

AKKREDITERINGSKURSUS

4 timer

FØRSTEHJÆLPSKURSUS FOR TANDLÆGER

4 timer

E-learning

E-learning førstehjælp

45 minutter

Førstehjælp til børn

Basal førstehjælp til børn

4 timer

Brandbekæmpelse og evakuering

Brandbekæmpelse og evakuering

2 timer

Færdselsrelateret førstehjælp

FØRSTEHJÆLP TIL KØREKORT

8 timer

Kursus i førstehjælp Aarhus

Få et kursus i førstehjælp i Aarhus. Hos Genopliv bliver du klædt på til at kunne redde liv – Her vil man lære følgende: Opbygning af hjertestarter, AED hjertestarter, sikkerhedsregler og overlevering til ambulancemandskab, Indikation og kontraindikation af hjertestarter, Kontrol af bevidsthed og ABC, Råb på hjælp, Frie luftveje, Kontrol af åndedræt, Alarmering, Hjertemassage, Kunstigt åndedræt, Aflåst sideleje/stabilt sideleje, Praktiske situationsbestemte øvelser og cases inden for modulets emneområde og kursisternes baggrund

Vedligehold dit førstehjælpskursus i Aarhus

Ved at deltage i et førstehjælpskursus hos Genopliv i Aarhus får du ikke kun et solidt fundament i livreddende færdigheder, men også adgang til vores erfarne instruktørers omfattende viden og praksiserfaring. Vi prioriterer konkurrencedygtige priser og stræber efter at skabe en læringsoplevelse, der styrker din sikkerhed og tryghed i håndtering af nødsituationer.

Hjertestarter kursus i Aarhus

Hjertestarter kursus i Aarhus. Genopliv tilbyder uddannelse og kurser indenfor førstehjælp. Vi er landsdækkende og hjælper virksomheder, institutioner, foreninger, klubber og privatpersoner med at udvikle medarbejdere og medlemmer. Vi har mange års erfaring.

Elementær brandkursus / brandbekæmpelse i Aarhus

Elementær brandkursus / brandbekæmpelse i Aarhus. Genoplivs instruktører til dette kursus har følgende uddannelse: Røgdykker, røgdykkerinstruktør, ambulanceredder og førstehjælpsinstruktør. Med disse forudsætninger vil I opleve en høj faglig standard og undervisningsmetoden vil være rollespil og mange praktiske øvelser. Vi har mange års erfaring.

Førstehjælpskurser i hele Danmark

Send din forespørgsel her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Scroll to Top