FAQ

Ring eller skriv til os

Vi tilbyder dig friheden til at træffe den rette beslutning i dit eget tempo. Hvis du har brug for assistance undervejs, er vores team tilgængeligt via telefon, e-mail og chat for at støtte dig.

Nej, det skal du ikke. Vi har lavet en pris hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer)

Genopliv har fokus på kvalitet og høj faglighed, hvorfor samtlige af vores medarbejdere er uddannede paramedicinere eller ambulancebehandlere samt certificerede førstehjælpsinstruktører.

Generelt må der deltage op til 16 personer på kurset. Hvis man ønsker flere på holdet, så skal der tilkøbes ekstra instruktør.

Det er den enkelte ejers eller virksomheds egen pligt at vedligeholde hjertestarteren og sørge for at den altid er funktionsduelig. I kan dog oprette en serviceaftale med Genopliv som overtager ansvaret. Hvorfor er Defibtech hjertestartere bedre end andre på market? Defibtech har designet enhederne fra bunden, og bygger på et fundament af tidligere viden om medicinsk udstyr og har derefter inkorporerer en række nye design og teknologiske innovationer. Som et resultat heraf er Defibtech hjertestartere state-of-the-art hjertestartere designet til ikke-medicinsk personale såvel som professionelle. Vores hjertestartere fra Defibtech opfylder alle Sundhedsstyrelsens krav og anbefalinger.

Alle kan bruge en hjertestarter. Det er nemt, og når du har trykket på startknappen, fortæller hjertestarteren dig præcis, hvad du skal gøre.

Læs mere

Ved at registrere din hjertestarter på hjertestarter.dk, kan du være med til at redde liv, fordi hjertestarteren bliver synlig og tilgængelig – for borgerne og for de sundhedsfaglige medarbejdere på alarmcentralen, når du ringer 1-1-2.

Når du vælger et abonnement, kender du dine månedlige udgifter. Ingen ændringer eller uventede udgifter til vedligeholdelse af udstyr hvis du vælger vores sølv eller guld abonnement. Hvis udstyret bliver skadet eller stjålet er du ligeledes dækket.
Ydelsen til leasing er 100 % fradragsberettiget, og udstyret indgår ikke i din aktivliste. Ingen udbetaling. Du betaler først den første ydelse efter modtagelse af alle varer.

Scroll to Top