KUNDESERVICE: 32 19 71 29

Firmaprofil

Historien bag

Genopliv er stiftet og ejet af Kim Janos Pedersen, som har mange års erfaring fra sit arbejde som paramediciner i den danske ambulance- og redningstjeneste. Herudover har Kim gennem flere år været tilknyttet Beredskabsstyrelsen, hvor han er ansat som instruktør på førstehjælpsuddannelsen. Genopliv er desuden leverandør til projektet Hjerteassistance. Læs mere om dette på Hjerteassistance.dk

Genopliv tilbyder professionelle løsninger indenfor flere grene af livreddende indsats. Fællesnævneren for vores løsninger er, at de ved anvendelse øger chancen for overlevelse.

Vi har fokus på høj faglighed og god kvalitet. Samtlige instruktører for vores førstehjælpskurser er tilknyttet den danske ambulancetjeneste og vores produkter er godkendte og af højeste kvalitet.

Genopliv leverer løsninger til både private og virksomheder. Vi samarbejder med Politi, Beredskabsstyrelsen, Brandvæsen, kommuner, ambassader, hotelkæder, læge- og fysioterapiklinikker m.fl. Lad os hjælpe dig med at hjælpe andre. Se vores løsninger her på siden eller kontakt os på tlf. 32 19 71 29 eller info@genopliv.dk.

 

Uddannelse

Kom i kontakt med os

Scroll to Top