Landsdækkende førstehjælpskurser til erhvervslivet, private og foreninger

Brandbekæmpelse og evakuering

Lær at bekæmpe brand og begrænse skader ved brand.

Praktisk – Alle deltagere får mulighed for at slukke en brand.

Bevis til alle deltagere

paramediciner

Instruktører med hver deres spidskompetencer

Grundigt kursus i brandbekæmpelse og evakuering

Når du og dine medarbejdere tager dette kursus om brandbekæmpelse og evakuering, vil I blive undervist af instruktører, der medbringer følgende til kurset:

  • Komplet udstyr til undervisningen
  • Bevis til hver deltager

Derudover har instruktøreren have en baggrund som røgdykker, røgdykkerinstruktør, ambulanceredder og førstehjælpsinstruktør. Med disse forudsætninger vil I opleve en høj faglig standard, og undervisningsmetoden vil være en masse praktiske øvelser. Alle disse erfaringer tilsammen giver dig og dine medarbejdere som kursister de bedste forudsætninger for at tillære jer flest mulige kompetencer.

Hvis din virksomhed endnu ikke har en brand- og evakueringsinstruks, kan den bestilles hos Genopliv.

I tæt samarbejde med Politi, Beredskabsstyrelsen og Brandvæsen

Lær at agere i tilfælde af brand

Kurset har til formål at give dig og dine medarbejdere et teoretisk og praktisk kendskab til, hvordan ild opstår, og med hvilke slukningsmidler ilden kan bekæmpes og/eller begrænses. Derudover lærer I som deltagere, hvordan I bør forholde jer i tilfælde af brand, og hvordan I er i stand til at disponere den umiddelbare indsats i forbindelse med brand. Alt det har naturligvis til formål at sikre, at flest mulige bliver reddet, og at de materielle skader bliver begrænsede.

Kurset kommer igennem følgende:

  • Walk and talk med de forskellige personalegrupper. Under denne ”walk” undervises der i skiltning, flugtveje, brandalarm, samlingsplads, brandteknisk udstyr samt deres placering på stedet
  • Teoretisk og praktisk undervisning i brand- og evakueringsinstruks
  • Information om instruks for overfald og røveri ligesom politiets forholdsregler på dette område gennemgås. Der undervises desuden i psykiske reaktioner ved sådanne hændelser
  • Evakueringsøvelse samt evaluering for alle personalegrupper samlet

VARIGHED

3 timer

UDLEVERES PR. DELTAGER

Bevis

DELTAGERE

maks. 20 pers.

PRIS

kr. 4900 ex.moms
kr. 6125 inkl. moms

Kom i kontakt

Telefon

+ 45 32 19 71 29

EMAIL

INFO@GENOPLIV.DK

Medlem af FSFI

Genopliv er medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører. Medlemskabet er vores kunders sikkerhed og garanti for, at der undervises efter de gældende regler indenfor førstehjælp.