KUNDESERVICE: 32 19 71 29

CARDIOLIFE AED-3100

FRA 280 KR. PR. MÅNED INKL. MOMS

877ea57b-5afe-42cc-94a0-d53927db77e3

Ny og revolutionerende hjertestarter. Nihon Kohden Cardiolife AED-3100 hjertestarter kan afgive stød indenfor 8 sekunder. Analyser hjerterytme under hjerte- og lungeredningen og udstyret med børneknap.

Hjerteforeningen

Benyttes af Hjerteforeningen

NU NEDSAT MED 18 %
9.450 kr. ex. moms. TILBUD 7.749 kr. ex. moms
11.812,50 kr. inkl. moms. TILBUD 9.686,25 kr. ex.

En hjertestarter serviceaftale sikrer, at hjertestarteren altid er vedligeholdt og virker. Aftalen indeholder følgende:

  • Årligt servicebesøg af vores tekniker
  • Kontrol af både hjertestarter og skabet
  • Rengøring af både hjertestarter og skab
  • Softwareopdatering af hjertestarter, hvis dette er nødvendigt
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved udløb
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved brug
  • Gratis låne hjertestarter, hvis hjertestarteren kommer i brug eller den bliver stjålet
  • 15 % rabat på samtlige kurser i førstehjælp

TILVALG

Hjertestarter - Cardiolife AED 3100

Egnet til alle aldre

Cardiolife AED-3100 er vores nyeste hjertestarter - kan benyttes af alle uden forudgående træning

Godt at vide

Kan benyttes på både voksne og børn

Hjertestarteren er udstyret med en speciel børneknap som sørger for at stødvolumen bliver nedjusteret til børn under 8 år. Samme elektroder kan benyttes til både voksne og børn.

effektiv genoplivning

Cardiolife AED-3100 analysere hjerterytmen og lader op til stød mens der udføres hjertemassage. Dette betyder øget chance for overlevelse.

Kontinuerlig analyse af hjerterytmen

Nihon Kohdens kontinuerlige VT/VF-analysealgoritme analyserer EKG bølgeformen under HLR. Opladningen starter inden det elektrisk stød bliver anbefalet. Dette gør det muligt at levere stød hurtigere end nogensinde før

garanti

8 års garanti på hjertestarteren. Markeds bedste.

en af markeds hurtigste hjertestarter

Det tager mindre end 15 sekunder fra hjertestarteren tændes til stød kan afgives. Tiden er vigtig for at øge chancen for overlevelse.

En personlig træner ved din side

Mens du er i gang med hjertelungeredningen, kan du pludselig ikke huske, hvor mange gange du bør trykke på brystkassen. Cardiolife AED-3100 har en indbygget metronom, der tæller rytmen, så du ved, hvad du skal gøre og hvornår det skal gøres.

Automatisk selv-test

Hver dag udfører Cardiolife AED-3100 en selv-test. Denne daglige test består af at undersøge aktuel AED status, elektrodernes udløbsdato, batteriets udløbsdato samt resterende batteristrøm. En gang om måneden udføres en endnu grundigere test, hvor fuld opladning og afladning tilføjes den daglige test. Når AED Linkage bliver anvendt til fjernovervågning, bliver en advarsel sendt automatisk, hvis noget unormalt bliver opdaget.

Er din enhed klar til Brug?

Når et hjertestop pludselig opstår, er der ingen tid at spilde. Du skal være sikker på, at din hjertestarter er klar til redning. De fleste andre hjertestartere signalerer kun, når der er et problem. Cardiolife AED-3100 status indikator viser tydligt om enheden er opdateret og i orden - uden at tænde for den.

transportabel og let

Kompakt, transportabel og let. Cardiolife AED-3100 repræsenterer den nyeste generation af hjertestartere, Et stort håndtag med gummi overflade sikrer et sikkert greb i en nødsituation. Vejer kun 2,3kg, inklusiv batteri og elektroder.

Robust og holdbar. Markeds bedste.

Cardiolife AED-3100 fungerer med et stort temperaturinterval, fra -5 til + 50 C. Med en International Protection Rating på IPP66 er Cardiolife AED-3100 beskyttet mod vandstråler.

Let at vedligeholde

Et af de store problemer med de fleste hjertestartere er vedligeholdelse. Men ikke med Cardiolife AED-3100. Status for batteri vises og akustisk alarm indikere hvis vedligeholdelse er nødvendigt. Desuden kan hjertestarteren tilkobles AED Linkage. AED Linkage vil fjernovervåge hjertestarteren og automatisk sende advarsel ved udløb eller fejl.

Nem at opgradere

Når guidelines ændres, kan din enhed blive opgraderet der, hvor den er opsat. Dette gøres via Bluetooth.

Let at optage og overføre data

Cardiolife AED-3100 gemmer data vedrørende hjerte-lungeredningen og EKG. Gemte data og testresultater kan overføres trådløst via Bluetooth.

Sikker og effektiv livreddende Teknologi

Cardiolife AED-3100 bruger en særlig T-kreds ActiBifasisk teknologi, en klinisk dokumenteret bølgeform, og algoritme til at levere stød og redde liv. Dette er en unik og forbedret teknologi i forhold til andre hjertestartere. Evalueringen af har vist, at denne teknologi er den sikreste og mest effektive, når det kommer til at redde liv.

Dedikeret producent

Nihon Kohden har opnået stor anerkendelse for sit engagement i at redde liv. Dette ved at producere de bedste hjertestartere og andre medicinsk produkter teknologi kan tilbyde. Nihon Kohden er førende med sin fremragende teknologi og er en virksomhed med en sund økonomi, der konstant er engageret i forskning og innovation.

Hjertestarter komplet pakke

KOMPLET UDENDØRS HJERTESTARTERPAKKE 6 - INKL. OVERVÅGNING

Pris 13.349 kr. ex. moms
Indhold:
Cardiolife AED-3100 hjertestarter (inkl. Batteri og stødpads)
Rotaid 24/7 udendørs skab med overvågning
Rescue kit

Download

Manual

Tekniske specifikationer

Send os en besked

Scroll to Top