KUNDESERVICE: 32 19 71 29

Vi tilbyder

UDDANNELSE OG KURSER

Landsdækkende førstehjælpskurser

Genopliv tilbyder uddannelse og kurser indenfor førstehjælp. Vi er
landsdækkende og hjælper virksomheder, institutioner, foreninger, klubber og privatpersoner med at udvikle medarbejdere og medlemmer.

Vi udbyder kurser i henhold til Dansk Førstehjælpsråds anbefalinger ligesom vi skræddersyer kursusprogram, så de tilpasses individuelle behov og ønsker.

Overblik over uddannelsesmuligheder

E-learning førstehjælp

E-learning og praktisk træning. Førstehjælp ved hjertestop.

Pris kr. 4900 ex. moms - Pris kr. 6125 inkl. moms

Basisuddannelser

Førstehjælp ved hjertestop

Pris kr. 5300 ex. moms - Pris kr. 6625 inkl. moms

Førstehjælp ved ulykker

Pris kr. 2300 ex. moms - Pris kr. 2875 inkl. moms

Tilvalg til basisuddannelser

Førstehjælp ved kemisk påvirkning

Pris kr. 700 ex. moms
Pris kr. 875 inkl. moms

Førstehjælp ved blødning

Pris kr. 1800 ex. moms
Pris kr. 2250 inkl. moms

Førstehjælp ved sygdomme

Pris kr. 1800 ex. moms
Pris kr. 2250 inkl. moms

Førstehjælp og forebyggelse til børn

Pris kr. 2700 ex. moms
Pris kr. 3375 inkl. moms

Funktionsuddannelser

Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

Pris kr. 7000 ex. moms - Pris kr. 8750 inkl. moms

Medborgerførstehjælp

Pris kr. 7000 ex. moms - Pris kr. 8750 inkl. moms

Opdateringsuddannelser

Livreddende førstehjælp

Pris kr. 3900 ex. moms - Pris kr. 4875 inkl. moms

Førstehjælp ved hjertestop

Pris kr. 3900 ex. moms - Pris kr. 4875 inkl. moms

FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLP

FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLP

Pris kr. 575 kr. inkl. moms

Medborgerførstehjælp

Pris kr. 6500 ex. moms - Pris kr. 8125 inkl. moms

Konflikthåndtering

Konflikthåndtering, vold og trusler

Pris kr. 5000 ex. moms - Pris kr. 6250 inkl. moms

Førstehjælp ved hjertestop

Pris kr. 3500 ex. moms

Håndtering af brand

Brandbekæmpelse of evakuering

Pris kr. 5200 ex. moms - Pris kr. 6500 inkl. moms

Medborgerførstehjælp

Pris kr. 6500 ex. moms

Landsdækkende førstehjælpskurser

Ulykker sker, når vi mindst venter det. Hos Genopliv mener vi derfor, at alle bør lære at yde førstehjælp for at være godt klædt på, hvis der opstår en ulykke. Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser til både virksomheder, institutioner og privatpersoner i hele Danmark.  

Formålet med vores førstehjælpskurser er at give den nødvendige viden og de rigtige færdigheder, der gør dig i stand til at hjælpe i livstruende situationer. Vi udbyder førstehjælpskurser i henhold til Dansk Førstehjælpsråds anbefalinger.

Førstehjælpskurser skræddersyet til dine behov

Hos Genopliv tilbyder vi skræddersyede førstehjælpskurser, som passer til dine behov og ønsker. Du kan både deltage som privatperson eller virksomhed. Fælles for alle vores kurser er, at du bliver klædt godt på til at kunne redde liv.

Du kan bl.a. finde førstehjælpskurser, hvor du lærer at agere i tilfælde af hjertestop. Her bliver du i stand til at udøve hjertelungeredning samt benytte en hjertestarter. Derudover lærer du at handle selvstændigt og i samarbejde med andre i nødsituationer. Vi tilbyder også førstehjælpskurser, hvor du lærer at yde hjælp ved større og mindre ulykker, som f.eks. kan opstå på arbejdspladsen.

Førstehjælpskurser af professionelle instruktører

Når du deltager i vores førstehjælpskurser, bliver du undervist af instruktører, der alle er paramedicinere eller ambulancebehandlere samt certificerede instruktører gennem Dansk Førstehjælps Råd. Det sikrer, at du og dine medarbejdere får et langt større udbytte af undervisningen samt den praktiske træning. Underviseren har nemlig selv oplevet akutte og livstruende situationer, hvilket du tydeligt vil mærke. Vi har nemlig fokus på, at teori og praksis smelter naturligt sammen, så du bliver bedst muligt i stand til at redde liv.

Hos Genopliv er vi medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører. Det er din sikkerhed og garanti for, at der undervises efter de gældende regler indenfor førstehjælp.

Førstehjælpskurser til din virksomhed

Vi tilbyder førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher og afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for på arbejdet. Med vores førstehjælpskurser får du og dine kollegaer både teoretiske samt praktiske færdigheder, der gør jer klar til at handle, hvis der skulle opstå en ulykke. Det er med til at skabe en større tryghed på arbejdspladsen.

Online førstehjælpskurser kombineret med praktisk træning

Som noget helt nyt tilbyder vi også online førstehjælpskurser. På den måde kan du nemt gennemgå alt teorien, når det passer dig via din computer, tablet eller mobiltelefon. Efter du har færdiggjort den teoretiske del af vores førstehjælpskurser, er du klar til den praktiske træning. Den kan foregå i din virksomhed eller hos os.

Bestil førstehjælpskursus i dag hos Genopliv

Hos Genopliv tror vi på, at det skal være nemt at lære førstehjælp, og at alle skal føle sig trygge ved at handle i en nødsituation. Med vores førstehjælpskurser kombinerer vi teori og praksis, så du er bedst muligt klædt på til yde hjælp i tilfælde af en ulykke. Vi tilbyder landsdækkende førstehjælpskurser til både virksomheder, foreninger, institutioner og privatpersoner.

Er du interesseret i at få et førstehjælpskursus, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på vores tlf. +45 32 19 71 29.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld her

Scroll to Top