KUNDESERVICE: 32 19 71 29

Lifeline ARM

Lifeline ARM

Automatisk brystkompressionssystem for professionelle.

Enhver livreddende teknik kræver en høj grad af ekspertise, mens den livreddende indsats udføres. Dette er tilfældet med hjerte- lungeredning, hvor en patients brystkompressioner kun kan maksimeres, hvis sundhedspersonalet giver effektiv og uafbrudt brystkompressioner.

Genopliv er stolte over at introducere Lifeline ARM

Automatisk brystkompressionsmaskine fra Defibetech.

En mekanisk løsning til at udføre brystkompressioner. Enheden sikrer effektive kompressioner med en dybde på 5 cm. og frekvens på 100 per minut som anbefalet i de nuværende ERC guidelines.

Det innovative og elegante design af Lifeline ARM enheden giver desuden brugeren mulighed for at medbringe den overalt.
Herudover sikres hurtig montering og kompressioner med interval 30:2 eller uden afbrydelser.
Som noget helt nyt registreres hele hændelsesforløbet i maskinen til aflæsning ved behov.

Lifeline ARM enheden består af en state-of-the-art kompressions modul parret med en speciel designet letvægts ramme som er yderst robust. Et innovativt motor design sikrer effektiv og smidig drift af kompressionsstemplet samt en smart software drevet motor reguleringsalgoritme.
Dette giver en nøjagtig kompressions hastighed. Komprimering af dybden måles udfra patientens bryst modstand.
Stivheden af rammen og bagpladen tillader drift uden unødig afbøjning eller forvrængning, der kan kompromittere kompressions dybden.

Lifeline ARM enheden frigør, med sin intuitive brugergrænseflade og automatiseret drift, sundhedspersonale til andre indgreb og opgaver.

Høj brugervenlighed

Avanceret batteri teknologi giver mulighed for lange indsatser uden afbrydelser og lang batteri levetid på tværs af et bredt temperaturområde. Fleksible strømstyring omfatter effektive batteri swapping funktioner og ekstern strøm indgang.
Det er muligt at opgradere softwaren uden at enheden skal sendes til leverandøren. Dette øger dens brugbarhed og gør det nemt at tilpasse fremtidige ændringer i Guidelines.
Defibtech leverer overlegen kvalitet, design og teknisk innovation i deres produkter, som alle indeholde vigtige funktioner og besidder høj brugervenlighed. Alle vigtige elementer for at kunne redde liv.

Besøg defibtech her

Bliv forberedt med Genopliv

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende samtale med os, om hvordan du kan gøre en forskel.

Ring +45 6037 7129

Send en forespørgsel

Scroll to Top