Lifeline AUTO

Lifeline AUTO

Pris 11.100 kr. ex.moms
Leasing pr. år 3.990 kr. ex.moms
Når sidste leasing ydelse er betalt er hjertestarteren Jeres ejendom.
Leje pr. mdr. 289 kr. ex.moms

Ingen ekstra omkostninger. Alle vores hjertestartere leveres med vægbeslag, skilt og rescue kit.

Genopliv Shop

Godt at vide

Enkel, intuitiv og lige på: Der er kun to knapper på maskinen, en grøn til at tænde og en rød til at frigive et stød til patienten, når maskinen har fundet, at dette er nødvendigt.

At opleve et hjertestop kan være meget stressende. Med sin tydelig og klare stemme sætter Lifeline AED høj standard indenfor brugervenligheden og gør den livreddende førstehjælp enkel for alle.

Et unikt batteri med 7 års levetid. Batteriet kan levere 300 stød eller 16 timers indsats. Det betyder, at batteriet ikke nødvendigvis behøver at blive udskiftet efter den første anvendelse og dette betyder god økonomi i det lange løb. Et 9V batteri, som er monteret sammen med det primære batteri, leverer strøm til de daglige selvtest og LED. Dette gøres uden at reducere det primære batteri, hvilket giver dig sikkerhed for, at maskinen altid har tilstrækkeligt antal stød, når førstehjælpen skal igang.

Let og med fuldt integreret design uden låg eller bevægelige dele, som kunne forvirre eller forsinke en redning. Et stort håndtag med gummioverflade sikrer et sikkert greb i en nødsituation.

Den aktive og belyste statusindikator viser enhedens status. Dette for at sikre, at enheden er klar til brug når som helst.

“Find en hjertestarter” Tiden er af afgørende betydning for en genoplivning. Den meget synlige gule farve gør enheden let at lokalisere.

Kompakt, transportabel og letvægt gør at Lifeline AED har vundet adskillige priser for design og innovation. Den er blevet vist på Museum of Modern Art i New York som et eksempel på innovativt design!

Når guidelines ændres, kan din enhed blive opgraderet der, hvor den er opsat. Dette gøres blot ved at indsætte et datakort.

Data fra enheden registreres og hentes let fra enheden ved hjælp af et datakort.

Lifeline VIEW bruger bifasisk teknologi, en klinisk dokumenteret bølgeform, og algoritme til at levere stød og redde liv. Dette er en af de mest udbredte impedans kompenserende bølgeformer, som man har omfattende klinisk erfaring og succes med i tusindvis af hjertestartere i hele verden. Evalueringen af hundredvis af publikationer har vist, at denne teknologi er den sikreste og mest effektive, når det kommer til at redde liv.

Med mere end 230.000 solgte hjertestartere i verden, har Defibtech opnået stor anerkendelse for sit engagement i at redde liv. Dette ved at producere de bedste hjertestartere, som medicinsk teknologi kan tilbyde. Defibtech er førende med sin fremragende teknologi og er en virksomhed med en sund økonomi, der konstant er engageret i forskning og innovation.

Yderst holdbar Lifeline AED er fremstillet til at modstå støv og vandindtrængning. Enheden er testet efter militære standarder for stød og vibrationer samt jetfly og helikopter testet.

Har du en forespørgsel?

Så kan du kontakte os her eller ringe på 32 19 71 29

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]

Download

Lifeline AUTO en videreudvikling af AED

Defibtech har udviklet en ny, revolutionerende automatisk hjertestarter. Teknologien er så avanceret at den omfatter alle kritiske faktorer, som er nødvendig for at give den mest avancerede behandling ved akut hjertestop.

Den er så enkelt og helt umidelbar at anvende, at selv ikke-medicinsk personale effektivt kan redde liv.

Repræsenteret af Genopliv

I Danmark, Færøerne og Grønland repræsenteres Defibtech af Genopliv.
Genopliv er en virksomhed som yder kurser i førstehjælp samt salg af produkter indenfor førstehjælp. Genopliv har fokus på høj faglighed og kvalitet, hvorfor virksomheden er et sikkert leverandørvalg for dig som kunde.

Scroll to Top