KUNDESERVICE: 32 19 71 29

Lifeline View

FRA KR. 386 PR. MÅNED INKL. MOMS

Genopliv.dk

Den første og eneste hjertestarter med interaktiv video farveskærm der guider dig gennem hele hjerte- og lungeredningen. En kombination af stemme og video instruerer hele vejen og leverer et gennembrud i guidningen af førstehjælpen.

PRISER
14.300 kr. ex. moms.
17.875 kr. inkl. moms.

En hjertestarter serviceaftale sikrer, at hjertestarteren altid er vedligeholdt og virker. Aftalen indeholder følgende:

  • Årligt servicebesøg af vores tekniker
  • Kontrol af både hjertestarter og skabet
  • Rengøring af både hjertestarter og skab
  • Softwareopdatering af hjertestarter, hvis dette er nødvendigt
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved udløb
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved brug
  • Gratis låne hjertestarter, hvis hjertestarteren kommer i brug eller den bliver stjålet
  • 15 % rabat på samtlige kurser i førstehjælp

TILVALG

leasing for erhverv

Kunden vil efter endt aftale få hjertestarteren gratis.
Pris ex. moms.

Guldpakke

591 kr./månedligt
Hjertestarter
Serviceaftale
Akut krisehjælp

Sølvpakke

548 kr./månedligt
Hjertestarter
Serviceaftale

Bronzepakke

435 kr./månedligt
Hjertestarter

Godt at vide

Video

De siger et billede siger mere end tusind ord. Lifeline VIEW har en stor, interaktiv farveskærm, der guider dig trin-for-trin gennem hele hjertelungeredningen og stød afgivelsen.

Den viser dig, hvordan man redder liv og giver dig selvtillid

At redde liv kan være stressende, selv hvis du er uddannet i førstehjælp. Vil du kunne huske hvad du skal gøre og hvordan man gør det? Lifeline VIEW har bestemte videoer, der viser dig, hvordan du udfører en bestemt del af en redning.

En personlig træner ved din side

Mens du er i gang med hjertelungeredningen, kan du pludselig ikke huske, hvor mange gange du bør trykke på brystkassen. Lifeline VIEW har en indbygget metronom, der tæller rytmen, så du ved, hvad du skal gøre og hvornår det skal gøres.

Real time protokol vælger

Ikke alle førstehjælpere er de samme. Nogle ønsker kun at udføre tryk. Andre udfører tryk og kunstigt åndedræt. "Real Time Protokol Vælger" giver dig mulighed for at vælge det ene eller det andet uden at springe et tryk over, hvilket giver dig komfort og tillid til at levere hjælp i alle situationer.

Er din enhed klar til Brug? One-Touch skærmbilledet fortæller dig det hele

Når et hjertestop pludselig opstår, er der ingen tid at spilde. Du skal være sikker på, at din AED er klar til redning. De fleste andre hjertestartere signalerer kun, når der er et problem. Lifeline VIEW one touch status skærm giver dig alt hvad du behøver at vide samt at enheden er opdateret og i orden - uden at tænde for den.

Prisvindende Ergonomisk Design

Kompakt, transportabel og let Lifeline VIEW repræsenterer den nyeste generation af hjertestartere, der har vundet en række udmærkelser for design og innovation. Fuldt integreret design uden låg eller bevægelige dele, som vil kunne forvirre eller forsinke en redning. Et stort håndtag med gummi overflade sikrer et sikkert greb i en nødsituation.

Robust og holdbar

Yderst holdbar Lifeline AED er fremstillet til at modstå støv og vandindtrængning. Enheden er testet efter militære standarder for stød og vibrationer samt jetfly og helikopter testet.

Let at vedligeholde

Et af de store problemer med de fleste hjertestartere er vedligeholdelse. Men ikke med Lifeline VIEW. Status skærmen giver dig minut oplysninger om vedligeholdelse, hvis dette er nødvendigt. Desuden er der indbygget video hjælp som viser trin-for-trin vejledning om vedligeholdelse. Proaktiv rapportering overvåger status for enheden og dens komponenter.

Nem at opgradere

Når guidelines ændres, kan din enhed blive opgraderet der, hvor den er opsat. Dette gøres blot ved at indsætte et datakort.

Let at optage og overføre data

Data fra enheden registreres og hentes let fra enheden ved hjælp af et datakort.

Sikker og effektiv livreddende Teknologi

Lifeline VIEW bruger bifasisk teknologi, en klinisk dokumenteret bølgeform, og algoritme til at levere stød og redde liv. Dette er en af de mest udbredte impedans kompenserende bølgeformer, som man har omfattende klinisk erfaring og succes med i tusindvis af hjertestartere i hele verden. Evalueringen af hundredvis af publikationer har vist, at denne teknologi er den sikreste og mest effektive, når det kommer til at redde liv.

Dedikeret producent og kompetent leverandør i Danmark

Med mere end 230.000 solgte hjertestartere i verden, har Defibtech opnået stor anerkendelse for sit engagement i at redde liv. Dette ved at producere de bedste hjertestartere, som medicinsk teknologi kan tilbyde. Defibtech er førende med sin fremragende teknologi og er en virksomhed med en sund økonomi, der konstant er engageret i forskning og innovation.

komplet hjertestarterpakke

KOMPLET UDENDØRS HJERTESTARTERPAKKE 1

Pris 18.100 kr. ex. moms
Indhold:
Lifeline VIEW hjertestarter
(inkl. Batteri og stødpads)
Rotaid Solid Plus varmeskab
Bæretaske
Rescue kit

Download

Manual

Tekniske specifikationer

Send os en besked

Scroll to Top