Lifeline AED

FRA 301 KR. PR. MÅNED INKL. MOMS

Markeds mest robuste hjertestarter med 5 årige batteri pakke. Lifeline AED hjertestarteren har en meget simpel brugerflade med kun to knapper, den guider dig med tydelig stemme gennem de forskellige stadier af hjertelungeredningen og fortæller dig, hvornår du skal give patienten stød.

NU NEDSAT MED 20 %
10.392 kr. ex. moms. TILBUD 8.313,60 kr. ex. moms
12.990 kr. inkl. moms. TILBUD 10.395 kr. ex. moms

En hjertestarter serviceaftale sikrer, at hjertestarteren altid er vedligeholdt og virker. Aftalen indeholder følgende:

  • Årligt servicebesøg af vores tekniker
  • Kontrol af både hjertestarter og skabet
  • Rengøring af både hjertestarter og skab
  • Softwareopdatering af hjertestarter, hvis dette er nødvendigt
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved udløb
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved brug
  • Gratis låne hjertestarter, hvis hjertestarteren kommer i brug eller den bliver stjålet
  • 15 % rabat på samtlige kurser i førstehjælp

TILVALG

Hjertestarter

Leasing for erhverv

Kunden vil efter endt aftale få hjertestarteren gratis.
Pris ex. moms.

Guldpakke

340 kr. ex. moms /månedligt
Hjertestarter
Serviceaftale
Akut krisehjælp

Sølvpakke

293 kr. ex. moms /månedligt
Hjertestarter
Serviceaftale

Bronzepakke

180 kr. ex. moms /månedligt
Hjertestarter

Kontant

7.900 kr. ex. moms
Hjertestarter

Godt at vide

Enkel

Enkel, intuitiv og lige på: Der er kun to knapper på maskinen, en grøn til at tænde og en rød til at frigive et stød til patienten, når maskinen har fundet, at dette er nødvendigt.

Klar tale meddelelser

At opleve et hjertestop kan være meget stressende. Med sin tydelig og klare stemme sætter Lifeline AED høj standard indenfor brugervenligheden og gør den livreddende førstehjælp enkel for alle.

Batteri levetid

Et unikt batteri med 5 års levetid. Batteriet kan levere 150 stød eller 8 timers indsats. Det betyder, at batteriet ikke nødvendigvis behøver at blive udskiftet efter den første anvendelse og dette betyder god økonomi i det lange løb. Et 9V batteri, som er monteret sammen med det primære batteri, leverer strøm til de daglige selvtest og LED. Dette gøres uden at reducere det primære batteri, hvilket giver dig sikkerhed for, at maskinen altid har tilstrækkeligt antal stød, når førstehjælpen skal igang.

Designet til den virkelige verden

Let og med fuldt integreret design uden låg eller bevægelige dele, som kunne forvirre eller forsinke en redning. Et stort håndtag med gummioverflade sikrer et sikkert greb i en nødsituation.

Statusindikator

Den aktive og belyste statusindikator viser enhedens status. Dette for at sikre, at enheden er klar til brug når som helst.

Høj synlighed

"Find en hjertestarter" Tiden er af afgørende betydning for en genoplivning. Den meget synlige gule farve gør enheden let at lokalisere.

Prisvindende design

Kompakt, transportabel og letvægt gør at Lifeline AED har vundet adskillige priser for design og innovation. Den er blevet vist på Museum of Modern Art i New York som et eksempel på innovativt design!

Nem at opgradere

Når guidelines ændres, kan din enhed blive opgraderet der, hvor den er opsat. Dette gøres blot ved at indsætte et datakort.

Let at optage og overføre data

Data fra enheden registreres og hentes let fra enheden ved hjælp af et datakort.

Robust og holdbar

Yderst holdbar Lifeline AED er fremstillet til at modstå støv og vandindtrængning. Enheden er testet efter militære standarder for stød og vibrationer samt jetfly og helikopter testet.

Dedikeret producent og kompetent leverandør i Danmark

Med mere end 230.000 solgte hjertestartere i verden, har Defibtech opnået stor anerkendelse for sit engagement i at redde liv. Dette ved at producere de bedste hjertestartere, som medicinsk teknologi kan tilbyde. Defibtech er førende med sin fremragende teknologi og er en virksomhed med en sund økonomi, der konstant er engageret i forskning og innovation.

Sikker og effektiv livreddende Teknologi

Sikker og effektiv livreddende teknologi Lifeline AED bruger bifasisk teknologi, en klinisk dokumenteret bølgeform, og algoritme til at levere stød og redde liv. Dette er en af de mest udbredte impedans kompenserende bølgeformer, som man har omfattende klinisk erfaring og succes med i tusindvis af hjertestartere i hele verden. Evalueringen af hundredvis af publikationer har vist, at denne teknologi er den sikreste og mest effektive, når det kommer til at redde liv.

Hjertestarter skab

KOMPLET UDENDØRS HJERTESTARTERPAKKE 2

Pris 11.767 kr. ex. moms
Indhold:
Lifeline VIEW hjertestarter
(inkl. Batteri og stødpads)
Rotaid Solid Plus varmeskab
Bæretaske
Rescue kit

Download

Manual

Tekniske specifikationer

Send os en besked

Scroll to Top